NEC Batterij PC-VP-WP110 2250mAh/30Wh Voor NEC LS150/D LS550ES2Y PC-VP-WP110

NEC LS150/D LS550ES2Y PC-VP-WP110
NEC LS150/D LS550ES2Y PC-VP-WP110
Productnummer:
Batterijmodel:
Classificatie :
Merk :
Capaciteit :
Voltage :
Kleur:
Vervangt de volgende batterijen :
Compatibel met de volgende modellen :

batterijnl.com Geselecteerde NEC batterijen openen nieuwe mobiliteits- en gebruiksmogelijkheden van uw apparaten. Deze batterijen zijn vervaardigd met behulp van nieuwe, hoogwaardige, uitgebalanceerde functies, oplaadbare cellen die zorgen voor de langste levensduur van de batterij en maximale capaciteit. Deze batterijen hebben geen "geheugeneffect", zodat ze kunnen worden opgeladen op elk moment dat de gebruiker het beste uitkomt.

Productbeschrijving :

Deze NEC PC-VP-WP110 Accu heeft een capaciteit van 2250mAh/30Wh en een voltage van 14.4V. Zoals de producttitel al aangeeft is de Accu geschikt voor de NEC PC-VP-WP110 serie. Accu, wat garant staat voor hoge kwaliteit en 12 maanden garantie.

Alvorens te kopen, controleer dan de spanning!

Deze accu is ingericht om de spanning 14.4V

Over de NEC PC-VP-WP110-batterij beloven we:

Snelle verzending 100% nieuw! 30 dagen geld terug garantie!

Gloednieuw, 1 jaar garantie!

Garantie voor 100% veilig winkelen

100% identiek aan de originele batterij

Voldoet aan alle beveiligings- en compatibiliteitsvereisten

Proces voor het vervangen van de batterij

Al onze batterijen voor laptops passeren strenge testen kwaliteitscontrole. Hier vindt u de beste laptop-batterijen.

Zorg ervoor dat onze producten voor één jaar, bieden wij een 30 dagen geld terug garantie om ervoor te zorgen dat al onze producten.

Veilig betalen en SSL-encryptie

Vervang uw laptop Accu: hoe de Accu code te vinden

om de batterij te zien moet je twee dingen doen, zet de laptop en is in het kader van het model en het serienummer, of ga naar het configuratiescherm.

De accu's van zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek.Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor te verlengen.Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.

De volgende tips verlengen het leven van de NEC PC-VP-WP110.

1 . NEC PC-VP-WP110 te lang opladen is slecht. Zo is het niet goed om uw laptop of telefoon de gehele nacht aan de oplader te laten zitten.

2 . Gebruik uw batterij af en toe ook al heeft u deze eigenlijk niet nodig. Niets doen met uw batterij terwijl deze volledig opgeladen is, is slecht. Uw batterij of accu veroudert zo zeer snel.

3 . Het weer heeft invloed op uw batterij. Stel de NEC PC-VP-WP110 batterij/accu nooit bloot aan hitte, kou of regen. Dit kan mogelijk zelfs gevaarlijk zijn.

4 . Gebruikt u uw batterij voor langere tijd niet? Berg uw powerbank dan op terwijl deze ongeveer 40 tot 60 procent vol is gaat deze langer mee. Laptop accu’s kunt u in dat geval het beste uit de laptop halen.

Wat betekent het mAh op mijn accu?

mAh is de afkorting van milliampère-uur. Dit is de eenheid die de capaciteit van de laptop accu aangeeft. Hoe hoger dit getal is, hoe langer u gebruik kunt maken van uw laptop zonder dat deze opgeladen hoeft te worden.

Wat is de capaciteit in detail?

De capaciteit is de hoeveelheid energie die maximaal in de accucellen opgeslagen kan worden. Hoe hoger dit getal is, hoe langer de accu de apparatuur van stroom kan voorzien.

Op welke manieren kan ik afrekenen?

PayPal (Paypal Accepteer alle online betalingen)paypal

U kunt betalen via Ideal en bankoverschrijving.

Batterijreeks van het merk NEC

Meer Batterij Voor Laptop